China U Shape Dining pabrik Tabel Leg lan manufaktur | Hank

U Shape Dining Table Leg

Short Description:


Detail produk

wechat

Tags Product

Iki Shape U Dining Table Leg punika support becik kanggo meja warung, Dinning meja, bangku apa, etc. Kang digawe saka 100 * 100mm tabung kothak karo nutupi wêdakakêna, super kuwat lan awet. Ukuran adat, werna lan wangun bisa digawe sing pengin.

kaluwihan:

  • Stylish lan desain Morden
  • werna dhuwur
  • Super kuwat lan awet
  • Gampang kanggo nginstal

 

Item No

Ukuran (mm)

Material

ukuran Tube

Carton Quantity

Gross Bobot

TL-005

780 * 170 * H720mm

Q235 baja

100 * 100mm

2 pcs

28kg / karton


  • Previous: Next:

  •  

     

    2 1

    Scan the QR code to talk to us on Wechat

     

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita