• Ние нудиме бесплатна 2D и 3D дизајн услуги за сите наши клиенти! Контакт со нас денес да се добие бесплатен производ Дизајн / Тешкиот распоред систем за вашиот магацин.

  Слободен дизајн служба

  Ние нудиме бесплатна 2D и 3D дизајн услуги за сите наши клиенти! Контакт со нас денес да се добие бесплатен производ Дизајн / Тешкиот распоред систем за вашиот магацин.
 • Нашиот тим има повеќе од 10 години искуство во производство и извоз на метални производи. Вие исто така може да се добие 3 години гаранција за нашите производи и 24/7 поддршка на услуги.

  На искуство 10 + години "

  Нашиот тим има повеќе од 10 години искуство во производство и извоз на метални производи. Вие исто така може да се добие 3 години гаранција за нашите производи и 24/7 поддршка на услуги.
 • Ние се грижиме за нашите клиенти и ние сме секогаш прави потрудиме да се обезбедат квалитетни производи и услуги кои се гордееме.

  Ние навистина се грижат

  Ние се грижиме за нашите клиенти и ние сме секогаш прави потрудиме да се обезбедат квалитетни производи и услуги кои се гордееме.

главни производи

  Контактирајте не

 • WeChat

  WeChat

  Вилијам Џанг

  Mb: +86 136 8583 3765
  will@hankrack.com

 • WeChat

  WeChat

  Бен Шен

  Mb: +86 135 6604 3272
  ben@hankrack.com

познати клиенти

 • 1200px-Mitsubishi_motors_new_logo.svg1200px-Mitsubishi_motors_new_logo.svg
 • Бриџстоун-logo-5500x1500Бриџстоун-logo-5500x1500
 • continental_logocontinental_logo
 • honda-logohonda-logo
 • логотологото
 • сликислики
 • Мишелин-logoМишелин-logo
 • Тојо-Тир-logo-2560x1440Тојо-Тир-logo-2560x1440