• Ne ofrojmë 2D FALAS dhe 3D shërbimit të projektimit për të gjithë klientët tanë! Na kontaktoni sot për të marrë një produkt të lirë Design / tortues Sistemit Layout për depo tuaj.

  FALAS Design Service

  Ne ofrojmë 2D FALAS dhe 3D shërbimit të projektimit për të gjithë klientët tanë! Na kontaktoni sot për të marrë një produkt të lirë Design / tortues Sistemit Layout për depo tuaj.
 • Ekipi ynë ka përvojë më shumë se 10 vjet në prodhimin dhe eksportin e produkteve të metalit. Ju gjithashtu mund të merrni garanci 3 vjeçare për produktet tona dhe të shërbimit 24/7 mbështetje.

  Përvoja 10 + vjet '

  Ekipi ynë ka përvojë më shumë se 10 vjet në prodhimin dhe eksportin e produkteve të metalit. Ju gjithashtu mund të merrni garanci 3 vjeçare për produktet tona dhe të shërbimit 24/7 mbështetje.
 • Ne kujdesemi klientët tanë dhe ne jemi gjithmonë duke bërë çmos për të siguruar cilësinë e produkteve dhe shërbimeve që ne jemi krenarë.

  Ne me të vërtetë CARE

  Ne kujdesemi klientët tanë dhe ne jemi gjithmonë duke bërë çmos për të siguruar cilësinë e produkteve dhe shërbimeve që ne jemi krenarë.

Produktet kryesore

KLIENTET i famshëm

 • 1200px-Mitsubishi_motors_new_logo.svg1200px-Mitsubishi_motors_new_logo.svg
 • Bridgestone-logo-5500x1500Bridgestone-logo-5500x1500
 • continental_logocontinental_logo
 • honda-logohonda-logo
 • logologo
 • imagesimages
 • Michelin-logoMichelin-logo
 • Toyo-Tire-logo-2560x1440Toyo-Tire-logo-2560x1440